Superb You!

Bertil

Bertil

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ik ben gek op mensen in organisaties. Dat klinkt een beetje vreemd, maar het is écht zo. Omdat je organisaties strak kunt inrichten en mensen….. juist zo heerlijk onvoorspelbaar, onredelijk en onvriendelijk uit de hoek kunnen komen.

Ik ben ook gek op mensen in organisaties omdat je altijd bezig kunt zijn met ontwikkelen. Het hele leven is leren en groeien, dus samenwerken met mensen is dat ook. Steeds leren in andere omstandigheden. Steeds groeien in communicatiekracht en impact. Je bent namelijk nooit uitgeleerd, ongeacht of je nou stappen op de carrière-ladder maakt of niet. Je kunt steeds weer een klein beetje meer ervaring opbouwen en daar je voordeel mee doen in een volgende situatie.

Toen ik tiener was speelde ik graag computerspellen. Destijds nog in de vorm van eenvoudige spellen op een zwart-wit PC, opgeslagen op floppy of diskette. Ik speelde altijd sport-manager games, waarbij ik steevast het zwakste team onder mijn hoede nam in een poging er iets succesvols van te maken. Altijd was ik bezig met het versterken van mijn team door spelers te beter te maken en bij hen passende speelstijlen te ontwikkelen. Dagenlang was ik ermee bezig en ik kon simpelweg zowel de computer als mijzelf niet meer uitzetten.

De grootste kick: als een speler in rating toenam. In het onvolprezen DOS-spel 1-0 (‘one-nil’) konden spelers groeien van not bad, naar average, good, very good, great en zelfs excellent. Maar héél zelden gebeurde het dat een speler SUPERB werd, het allerhoogst haalbare! Het meest bijzondere hieraan: je kon geen speler kopen met een dergelijke rating. Je kon alleen toptalent ontwikkelen naar dit topniveau.

Mijn passie voor sportmanager-games heeft aanvankelijk mijn studiekeuze niet beïnvloed (ik ging accountancy studeren…), maar later in mijn werkzame leven kwam deze liefde steeds meer naar boven. In leiderschapsrollen is die liefde verder gaan groeien. Ik heb er inmiddels mijn vak van kunnen maken en wil graag teams met professionals begeleiden om een steeds sterker team te worden. Al lang niet meer in een afgesloten digitale wereld op een slaapkamertje, maar in een écht bestaande wereld. Met échte mensen. Met écht talent. Met écht ontwikkelpotentieel.

En daar hoort natuurlijk een naam bij: SUPERB Trainingen.